<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36794" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нова скандал...

Убиецът на Виктория Маринова ще се размине с доживотната присъда (видео и снимки)

22 Април 2019
0 13706

Делото срещу Северин Красимиров, убиецът на русенската журналистка Виктория Маринова, ще се гледа по съкратената процедура от Русенския окръжен съд.

 

Днес делото срещу него започна, а той направи пълни самопризнания. Това означава, че обвиненият за убийството на тв водещата Виктория Маринова ще получи по-ниско наказание – между 20 и 30 години затвор.

 

Близките на журналистката Виктория Маринова поискаха 450 000 лв. от Северин Красимиров

 

Според обвинителния акт 21-годишният Северин Красимиров е извършил блудствени действия, изнасилване и умишлено убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост. Не са събрани доказателства престъплението да е свързано с професията на Виктория Маринова.

 

""

 

Точно в 10.00 часа Северин Красимиров беше доведен от затвора в Белене с белезници в съдебната зала, за да отговаря пред петчленния съдебен състав за 3 обвинения – блудство, изнасилване и умишлено убийство. В залата пристиганха и неговите роднини. Майка му се разплака и припадна.

 

Нови детайли около убийството на Виктория Маринова се появяват 

 

""

 

Красимиров беше заловен в Германия няколко дни след убийството и екстрадиран в България. Днес близките на Виктория Маринова предявиха граждански иск за обезщетение в размер на общо 450 000 лв.

 

 

Източник: dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции