<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82747" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Привърженик ...

Уволниха боклукчия, разбил с ритник главата на снежен човек пред очите на 3-годишно дете (видео)

29 Януари 2021
0 8402

Боклукчия разби главата на снежния човек на 3-годишно дете в Англия и бе дисциплинарно уволнен, пише DailyMail.

25-годишната Софи Тейлър забелязала служителя по чистотата да изритва огромния снежен човек на детето ѝ, който двамата преди това били направили заедно, и подала жалба пред общината, представяйки за доказателство запис от охранителна камера.

Инцидентът е станал във вторник в град Херефорд, Източна Англия. По думите на майката, двамата с 3-годишния ѝ син Джоузеф направили снежния човек три-четири дни по-рано в събота. Тогава над части от страната се изви арктически вихър, придружен от обилен снеговалеж. Въпреки, че снегът бързо се отдръпнал след поредното затопляне, високата снежна скулптура останала да радва малчугана, но твърде за кратко.

От записа на камерата се вижда група работници на общинската фирма да изпразват контейнерите за смет, когато един от тях се отделя от останалите и с мигновен ритник съсипва произведението пред очите на създателя му.

След внимателен преглед на записа, от който става ясно, че агресията с нищо не е била предизвикана, властите в кметството на града са заявили, че виновникът за инцидента няма да бъде върнат на работа.

Инцидентите с недобросъвестни служители все по-често стават обект на видео заснемания и публикации в мрежата. Неведнъж самите потърпевши предоставят кадрите на службите и това довежда до заслужено възмездие.

Преди време Ви показахме случай с доставчик на храна в САЩ, който си отмъкна поръчката, след като я щракна с телефона си в доказателство, че е извършил коректно услугата.

Нагъл доставчик на храна открадна поръчка, след като засне “доказателство”, че е оставена на адреса (видео)

Записът от камерата на дома обаче стигна до началниците на ресторанта и те побързаха да изчистят името си от гафа, пращайки крадеца на борсата за безработни.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции