Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Уволниха служителя на "Starbucks", сложил етикет "прасе" на кафето на полицай
Уволниха служителя на "Starbucks", сложил етикет "прасе" на кафето на полицай
По света
12-02-19
добавено
262
прегледа

Уволниха бариста от "Starbucks", който поднесе на полицейски служител чаша кафе с етикет "прасе". Това се случи навръх Деня на благодарността в заведение от световната верига в Оклахома, пише New York Times.

 

 

ПОЛИЦАЙ ПОЛУЧИ КАФЕ С ЕТИКЕТ "ПРАСЕ" В STARBUCKS

 

 

 

 

Когато полицаят взел поръчката си от няколко чаши с кафе за диспечерите на спешния телефон, той видял думата "прасе" отпечатана върху етиките на всички чаши. Въпреки, че мениджърът в заведението сложил нови етикети, това не било достатъчно извинение.

 

 

 

 

От "Starbucks" официално обявиха, че баристът на смяна е уволнен. Самият служител се оправдал, че това е шега, но от компанията определиха поведението му като недопустимо.  „Този ​​език е обиден за всички и противоречи на нашата дълбока признателност към полицейските служители, които работят неуморно, за да пазят нашите семейства и общество", заяви говорителят на 'Starbucks".  

 

 

"ХИПОПОТАМ" ВМЕСТО ИМЕТО ВЪРХУ ЧАШАТА С КАФЕ ПОЛУЧИ КЛИЕНТ НА STARBUCKS

 

 

 

 

"Starbucks" и полицията в град Кифер планират да организират съвместно събитие „На кафе с ченге“, в което местните полицаи да могат да се срещнат със служителите в кафенето, да обсъдят важната роля на диспечерите на спешните телефони и да бъдат винаги в услуга на униформените, които се грижат за опазване на обществения ред и сигурност.

 

 

Източник: New York Times