<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56506" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шофьор на Uber ...

Уволниха служител в заведение за бързо хранене, след като се изкъпа в кухненската мивка (видео и снимки)

13 Февруари 2020
0 1097

Служител в заведение за бързо хранене беше уволнен, след като беше заснет как се къпе в мивката на ресторанта.  Скандалните кадри първоначално бяха публикувани в TikTok, а след това бяха споделени и във Facebook, където вече имат над 38 000 гледания, пише LADbible.

 

 

СЛУЖИТЕЛ В SUBWAY БЕШЕ ЗАСНЕТ ДА СЕ ЧЕШЕ ОТЗАД ПРЕДИ ДА НАПРАВИ САНДВИЧ НА КЛИЕНТ (СНИМКА)

 

 

 

23-секундният клип показва мъжа, който е напълнил голяма мивка в ресторант “Уенди” в Грийнвил, Мичиган, САЩ. Не е ясно дали служителят е напълно гол или има бельо под сапунената вода. На записa се чува как младият мъж казва: “Чувствам се като в гореща вана. Просто се наслаждавам на живота, шефе.” На кадрите се вижда и дуг служител в униформа, който минава покрай къпещия се. 

 

 

 

 

Собствениците на заведението коментираха, че служителите, участващи във видеото, са уволнени. Ресторантът е напълно дезинфекциран, увериха още от управата. „Това възмутително поведение е напълно неприемливо и противоречи на нашите стандарти за безопасност, обучение и експлоатация“, казаха още те. 

 

 

 

Това не е първият подобен случай. В края на миналата година друг служител на ресторант “Уенди”, този път във Флорида, влезе по шорти в мивката на ресторанта, пълна със сапунена вода. Скандалният случай можете да си припомните във видеото тук:

 

 

 

 

 

Във видеото се чува как колегите му се смеят, докато мъжът мие подмишниците си и се търка с кухненска кърпа. 

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции