Следва: Instagram-модел в...

Украинка, очарована от филърите за бузи, си слага сама инжекции в лицето (снимки)

26 Юни 2020
0 5254

Анастасия Покрешчук от Киев, Украйна, всяка година се подлага на значителен брой инжекции в лицето, за да постигне желаната форма на бузите, челото и устните – занимание, което ѝ струва приблизително 2200 долара, пише LadBible.

Тя твърди, че филърите са повишили нейната увереност, обяснявайки, че преди това е била твърде срамежлива, за да публикува свои снимки онлайн.

“След като направих инжекциите и видях промените в бузите си, се влюбих в тях. Обичам ги, искам да изглеждат точно така и занапред”, споделя тя.

“Аз често си поставям инжекции сама и в други части на лицето и макар да знам, че на някои хора това им се струва странно, това не ме притеснява”, смело заявява украинката.

Преди козметичните корекции, Анастасия направо не прилича на себе си. Тя е с тъмна коса, нормални устни и съвсем различна форма на лицето.

Сега външният ѝ вид обаче, привлича много повече внимание и тя твърди, че често получава съобщения с доста настойчиви предложения, макар да не са рядкост и откровено гадните послания, които прелитат в социалните мрежи.

Анастасия твърди, че печели добре от публикациите си в Instagram и се надява много скоро да успее да се сдобие с новичко “Ламборджини”.

„Българското Барби” сподели нови снимки на устните си след 20-та пoрция хиалурон (видео и снимки)

Тя споделя, че не изключва и в бъдеще да “мине под ножа” на пластичен хирург, който да уголеми гърдите ѝ, защото, както казва “природата не ме надари в това отношение.”

зточник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции