Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Улици в столичния квартал Обеля са под вода (видео)
Улици в столичния квартал Обеля са под вода (видео)
Нередности Вземи EMBED
Loading the video...
11-30-17
добавено
4328
прегледа

Цели улици в столичния квартал "Обеля" са в окаяно състояние при всеки дъжд и сняг. Натрупаната вода не се отича, задържа се по продължението на самите улици и така се получават огромни локви, които няма как да бъдат преминати без да се наложи да нагазиш във водата.

 

 

Сигналът за тази неуредица подадоха хора, чиито домове се намират около тези улици. Според тях във въпросния район живеят много деца, както и инвалиди, като за тях преминаването по тези улици е още по-трудно. Майките с децата се виждат в истинско приключение, когато трябва да излязат навън. 

 

 

 

 

"На тези улици липсва каквато и да било асфалтова настилка, липсват тротоари. Как ние младите семейства с малки деца да прекосим улицата и от къде да минем за да разходим децата си? Нуждаем се от спешен ремонт включващ подмяна на подземни комуникации, изграждане на канализация и тротоари, полагане на асфалтова настилка и бордюри. Общината многократно ни е заявявала, че не сме в плана, обаче си плащаме данъците нали? Давате разрешителни за строеж на нови къщи, но твърдите че улицата е извън регулация. Що за чудо, е това? На улицата живеят и инвалиди, те как да преминат през тази настилка? Имаме нужда от спешни мерки", казват хората, живеещи в Обеля.

 

Те са пратили сигнал до Столична община. От там през август месец са отговорили, че препращат случая към кмета на район Връбница. До момента обаче по случая няма ни вест, ни кост.