<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=81213" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Багер без све...

Уникални кадри показват как мъж преодолява гравитацията на борда на кораб в открито море (видео)

07 Януари 2021
0 1375

24-годишен рибар демонстрира как успява да преодолее гравитацията на борда на плавателен съд сред бурно море в зрелищно видео.

Бенджамин Бакке редовно публикува снимки и видеа в профила си в Instagram, които разкриват любопитни детайли от делника му на борда на риболовен кораб.

“Със скока си успявам да достигна тавана, защото скачам тъкмо в момент, в който корабът е повдигнат от вълната и вече се спуска надолу”, признава Бенджамин, който работи на риболовен кораб повече от шест години.

“Имам чувството, че няма гравитация. Сякаш съм на Луната или нещо подобно”, коментира забавното си видео той и обяснява, че от дългия си престой в морето се е научил безпогрешно да усеща честотата и фазите на вълните под караката си.

Видеата на Бенджамин, публикувани в Instagram и TikTok са гледани милиони пъти. Тяхната популярност е накарала мнозина последователи да споделят свой собствен опит от преодоляването на гравитацията в открито море.

Налага се да напомним обаче, че за повечето от нас, които рядко стъпваме на борда и особено в бурно море, опитът на Бенджамин може да бъде много тегаво преживяване.

Източник: LadBible

Видео и снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции