<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88097" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов отре...

Учениците от 6-ти и 11-ти клас може да се върнат в класните стаи от 10 май (видео)

25 Април 2021
0 826

“Предлагаме от 10 май още два класа да се върнат в присъствена форма на обучение – 6-ти и 11-ти клас”, каза министърът на образованието в оставка Красимир Вълчев на среща при Бойко Борисов в Банкя.

Вълчев мотивира предложението си с “подобрената ситуация и общото желание повече ученици да се обучават присъствено. По думите му тези два класа са били най-силно засегнати от преустановяването на редовните занятия.

По график учениците от 6-ти и 11-ти клас трябваше да се върнат в училище на 17 май. По думите на Вълчев е възможно от 17 май в училище да се върнат още пет класа. От утре по график в класните стаи се връщат 5., 9. и 12. клас.

Борисов отрече да е правил предизборна агитация в УНСС на среща с министрите си в оставка (видео)

На срещата при премиера присъстваха още министрите в оставка на спорта – Красен Кралев и на здравеопазването Костадин Ангелов, както и Даниел Митов, който беше номиниран от ГЕРБ-СДС за премиер, но до гласуване на неговия кабинет не стигна.

“Тези два класа имаха най-малко присъствени седмици”, допълни Вълчев и и зрази надежда те да останат в клас до края на учебната година.

Видео: FB/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции