<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41479" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Майка хвана с...

Учители пият алкохол, пеят и туъркват в училище (видео)

15 Октомври 2019
0 3458

Пияни учители се наливат с алкохол, пеят, танцуват и туъркват, докато са в училището. Шокиращите кадри от забавлението в училище в Лондон бяха публиквани в социалните мрежи, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

Кадрите показват как преподавателите в новото училище в Далстън, източен Лондон, държат бутилки с алкохол, докато пеят и танцуват в класната стая. Видеото е направено от един от асистентите на преподавателите през 2018 година, но е споделен чак сега от бивш ученик на учебното заведение. В клипа се виждат около 20 преподаватели, които са се събрали в  съблекалнята на училищния фитнес.

 

 

""

 

 

"На записа се вижда и лицето на бившия заместник-учител Джеймс Патерсън, който танцува ирландски танци в първата част на видеото“, пише в публиквацията си бившият възпитаник на училището, пуснал клипчетата в интернет.

 

 

""

 

 

Сегашният директор на училището Шарлът Уилан заяви: "Тъй като този инцидент се е случил при предишен ръководител и друг екип преди две години, ние не можем да коментираме. Училището сега се ръководи от опитен и квалифициран лидерски екип, който се придържа към най-високите възможни професионални стандарти".

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции