<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77996" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шокиращи кад...

Учителката от клипчето с битата ученичка твърди, че просто ѝ е разрошила косата (видео)

16 Ноември 2020
1 14877

Вчера ви показахме клип, разпространен в социалните мрежи, който показва как учителка в разложкото село Горно Драглище обижда грозно и посяга да удря момиче от класа пред съучениците ѝ.

Шокиращи кадри показват как учителки малтретират и обиждат ученичка в клас в село Горно Драглище (видео)

Днес от Нова телевизия са изпратили екип на мястото, за да разговаря с двете учителки, заснети на видеото. Там беше и майката на момичето от клипа и директора на училището.

„Имаше шум и врява при вратата на класната стая. С няколко забележки се опитахме с дежурната колежка на коридора да я спрем. Отидох до тоалетна и чух, че започва вратата да се тряска и да се вика. Чух гласа на момичето, което се кара на госпожата. При евентуален удар на вратата би могло нещо да се счупи и децата да се наранят. Моята реакция бе такава, че да се предотврати нещо по-сериозно което е в полза на децата”, каза Райка Калоянова – учител в ОУ “Неофит Рилски” – Горно Драглище.

На клипа се вижда, че момичето стои, а аз ѝ разрошвам косата. Изобщо не е това, което се вижда от тази страна, че аз размахвам ръце и я бия”, допълни тя.

„Моето момиче ми каза, че е ходило до тоалетна. Вратата отдавна е развалена. Затваря се сама от течението. Едната госпожа започва да й се кара и да я бие, а класната започва да я ѝ дърпа косата и да ѝ казва най-различни обиди”, разказва майката на детето.

„Категорично се разграничавам от действията на колежката Калоянова. За нас на първо място стои здравето на децата. След писмените обяснения на Калоянова и Узунова и след разговор с родителя, ще съберем педагогическия съвет и ще вземем някакво решение”, заяви Бойчо Пукнев – директор на ОУ “Неофит Рилски” – Горно Драглище.

Източник и видео: Нова

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции