Следва: Домът на Бил ...

ФБР публикува документ във връзка със смъртта на Кърт Кобейн

08 Май 2021
0 2076

Щатското Федерално бюро за разследване (ФБР) публикува документ от 10 страници относно смъртта на фронтмена на групата Nirvana Кърт Кобейн, който отне живота си през 1994, пише LadBible.

Документът е в отговор на моножество писма през няколкото десетилетия, които ни делят от трагичното събитие, изпратен идо агенцията с апел да поднови разследването на събитията от 8 април, за да бъде поправена “една несправедливост”.

Снимка: PA

В някои от писмата четем: “Вярвам, че може да е била извършена голяма несправедливост в случая с Кърт Кобейн.”

“Пиша ви с надеждата за вашата помощ да настоявате за преразглеждане на смъртта на г-н Кобейн.”

“Полицията, която се зае със случая, никога не се отнесе достатъчно сериознос разследването на вероятно убийство, като от самото начало настояваше, че става въпрос за самоубийство.”

Снимка: PA

Файлът включва и отговорите, изпратени от ФБР на тези, които са били в контакт, като всеки от тях е получил почти същото съобщение.

Продадоха за 334 хил. долара жилетка на Кърт Кобейн, с петна и дупка от цигара (видео и снимки)

За съжаление за онези, които се опитаха да насърчат агенцията да започне официално разследване за смъртта на Кобейн, те не успяха.

Google приложение с изкуствен интелект генерира “нова” песен на рок групата Nirvana (аудио)

Отговорът на ФБР гласи:
„Оценяваме загрижеността ви, че г-н Кобейн може да е станал жертва на убийство. Въпреки това повечето разследвания за убийства обикновено попадат в юрисдикцията на държавни или местни власти. За да може ФБР да започне разследване, при всякa полученa от нас жалба трябва да присъстват конкретни факти, които да показват, че е настъпило нарушение на федералния закон в рамките на нашата разследваща юрисдикция. Въз основа на информацията, която предоставихте, не можем да установим нарушение на федералния закон в рамките на разследващата юрисдикция на ФБР”, се казва в документа огласен от Федералното бюро.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции