Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Фейсбук и Инстаграм се сринаха частично
Фейсбук и Инстаграм се сринаха частично
По света
03-13-19
добавено
676
прегледа

Потребители от различни точки на света имат проблеми с Фейсбук и Инстаграм. И двете платформи се отварят, но не може да се пишат нови постове, нито да се пращат или получават съобщения.

 

Оплаквания има и от WhatsApp, макар да са по-малко на брой. Потребители от Парагвай, Индия, Бангладеш и Аржентина съобщават, че имат проблеми при изпращането на съобщения.

 

Десктоп версията на Месинджър не работи. Мобилното приложение обаче функционира. Инстаграм е в доста по-лошо състояние - постовете не се зареждат и бутонът за добавяне на ново съдържание не работи. Отделни секции на Фейсбук също не работят. Около час след първите съобщения за проблеми, от Фейсбук написаха съобщение в Туитър.

 

"Знаем, че в момента на места има проблеми. Работим за отстраняването им във възможно най-кратки срокове", гласи то.

 

Сривове са регистрирани в Тексас, Сиатъл и Вашингтон, някои части на Южна Америка, Великобритания, Индия и Филипините. За проблеми съобщават потребители и от Турция, Канада и Лас Вегас.

 

Източник: The Verge