<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42268" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Подаряват на ...

Фенка съди Мадона заради закъснение за концерти

11 Ноември 2019
0 1196

Фенка на Мадона я съди заради закъснения на концерти. Нейт Холандър твърди, че кралицата на поп музиката не е била точна по време на турнето си „Madame X” и неведнъж е излизала на сцената два часа по-късно от първоначално обявеното време, съобщава CNN.

 

 

МАДОНА РАЗОЧАРОВА ФЕНОВЕТЕ СИ В ТЕЛ АВИВ С ФАЛШИВО ПЕЕНЕ И ПОЛИТИЧЕСКИ СКАНДАЛ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

""

 

 

Почитателката искала да ѝ върнат сумата от 1024, 95 долара (близо 1800 лева) за 3 билета, закупени през август за концерта на Мадона на 17 декември, след като събитието започнало в 22:30 вместо в 20:30 часа, както било обявено. Холандър определи забавянето на концертите като "нелепо" и смята, че билетите вече не са толкова ценни поради неочакваното забавяне.

 

 

НЕ ДОПУСНАХА МАДОНА НА РЕПЕТИЦИЯ НА "ЕВРОВИЗИЯ" (ВИДЕО)

 

 

Фенката се обединила в общ иск с други ядосани от закъсненията на поп-звездата хора. Броят на недоволните вече е достигнал 500 души. Все още няма официален отговор от екипа на Мадона или от самата поп икона.

 

 

""

 

 

Мадона може и да закъснява за концертите си, но със сигурност се раздава по време на шоуто. Припомнете си във видеото горе едно нейно незабравимо падане на сцената по време на наградите "Брит" през 2015 година. 

 

 

Източник: CNN

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции