<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56474" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте бебето,...

Фенове на “Паразит” ознаменуваха Оскарите му със свои алтернативни плакати (видео и снимки)

12 Февруари 2020
0 196

Южнокорейският филм „Паразит” записа името си в историята на наградите “Оскар” на 9 февруари, като стана първата чуждоезична лента, спечелила наградата за най-добър филм, пише MyModernMet. Но високото отличие не е единствената награда, която „Паразит” спечели във въпросната нощ. Режисьорът Бонг Джун-хо грабна и приза за най-добър режисьор, както и за оригинален сценарий и най-добър чуждоезичен филм.

 

 

“ПАРАЗИТ” ОБРА НАГРАДИТЕ “ОСКАР”, ВИЖТЕ ПЪЛНИЯ СПИСЪК НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Вълнението на Бонг, разбира се, е несравнимо, но „Паразит” бе признат от публиката много преди нощта на “Оскарите”. Филмът вдъхнови хора от цял ​​свят, включително художници и дизайнери, които посветиха таланта и уменията си на този кинематографичен шедьовър. Всъщност няколко фенове решиха да проектират свои собствени плакати, вплитайки визуални и метафорични теми от филма. 

 

 

 

 

 

 

Филмът надхвърля раси, култури, вероизповедания, за да проговори на хората на универсален език, чрез образи и взаимоотношения, които се възприемат по цял свят. Ето защо тук няма да ви разказваме историята, а само ще ви поканим да разгледате плакатите, които тези хора са изработили в чест на филма.

 

 

 

 

 

 

Вижте и другите във видеото!

 

 

ИСПАНСКИ ЧИПС, ПОКАЗАН В „ПАРАЗИТ”, РЯЗКО ВДИГНА ПРОДАЖБИТЕ СИ СЛЕД ОСКАРИТЕ ЗА ФИЛМА (СНИМКИ)

 

 

 

Източник: MyModernMet

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции