<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83897" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гриша Ганчев ...

Фенове с отворено писмо към Гриша Ганчев: Не позволявайте ЦСКА да стане заложник на политическа игра

16 Февруари 2021
0 2676

Фенове на ЦСКА публикуваха отворено писмо в социалните мрежи само няколко часа след заявеното от собственика Гриша Ганчев намерение да се оттегли от клуба, пише bTV.

Привържениците оценяват високо работата на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, като са на мнение, че без тях съществуването на “червените” е поставено под въпрос. Затова запалянковците призоваха собствениците да не оттеглят подкрепата си заради претенциите на една групировка.

Гриша Ганчев обяви, че се оттегля от ЦСКА (видео)

Ето какво гласи писмото:

“Отворено писмо

Уважаеми г-н Ганчев,

Уважаеми г-н Инджов,

Уважаеми г-н Стоичков,

Отново се обръщам към Вас в качеството Ви на собственици на най-великия български футболен клуб с част от думите ми от 28 октомври 2018 г. Обръщам се към Вас в качеството ми на обикновен и редови привърженик на най-големия футболен клуб в България! Заявявам, че заставам зад всяко едно решение, което ръководството ще вземе, взима и е взимало. Искам да изкажа благодарност за всичко, което сте направили, откакто управлявате ЦСКА!

Това, което Вие направихте като собственици, никой през последните над 25 години, не е правил! Вие заслужавате само и единствено доверие и подкрепа! Вие върнахте вярата в армейските ценности, които бяха позабравени през последните няколко престъпни управления и подигравки с нашия любим клуб!

Спазихте едно обещание и извършихте нещо, което никой в България не е правил. Възродихте честта и уважението. Съградихте от пепелта прекрасната ни база в Панчарево.

Отново школата ни работи на едно добро ниво, а вярвам, че в бъдеще ще е още по-продуктивна. Напът сте да съградите нещо велико в центъра на София. Отново казвам всичко това, защото след все още неосъществения трансфер на Али Соу отново ставаме свидетели на гадна, досадна и отвратителна атака с/у Вас и ЦСКА! Всичко това става в Интернет пространството, където всеки разбира от всичко.

Уважаеми собственици, определена организирана ултрас групировка не представлява цялата армейска общност. Аз не разбирам от управление на клуб, от организиране на фенове за песни, шествия и разпяване на агитка, нито от тактика, нито от физическа подготовка, нито от ръководене на отбор, нито от плащане на заплати, нито от проектиране и строителство на стадион и тренировъчна база, но разбирам от нещо друго.

Аз не разбирам от управление на клуб, от организиране на фенове за песни, шествия и разпяване на агитка, нито от тактита, нито от физическа подготовка, нито от ръководене на отбор, нито от плащане на заплати, нито от проектиране и строителство на стадион и тренировъчна база, но разбирам от нещо друго. Аз разбирам, че не трябва да давам акъл на този, който управлява клуба ни. Не бива да да се меся в работата на треньор, скаути, директори и собственици! От мен се изисква само подкрепа. От мен се изисква да имам абонаментна карта, да купувам оригинални фен-артикули от магазина на клуба, да водя приятели на стадиона, да подпомагам финансово клуба, както сметна за добре и каквато възможност имам.

Фенове с отворено писмо към Гриша Ганчев: Не позволявайте ЦСКА да стане заложник на политическа игра

Заявявам, че заставам твърдо зад Вас, като ръководители на най-обичания клуб в страната! Моля Ви да не обръщате внимание на грозните писания в Интернет пространството, защото те изразяват позицията на една група, смея да кажа, неориентирани, в същността на идеята спорт и по-конкретно футбол, хора! Знайте, че както Вие спазихте обещанията си и се грижите за ЦСКА, така и ние, хората на които им пука за клуба, ще се грижим Вие да получавате подкрепа в тези трудни времена!

Само ЦСКА, останете в ЦСКА, защото иначе ЦСКА е обречен на съдбата на много други отбори, “управлявани” от своите привърженици – химера, която рухва всеки път и всеки път се разбира колко нелепо звучи! ЦСКА ще стане заложник на политическа игра, както други отбори. ЦСКА ще бъде “управляван” от фенчета, без капацитет и без умения.

ЦСКА ще се превърне в блато, каквото е целият ни футбол и цветето, което сега грее в Борисовата градина ще бъде смазано от тези, които трябваше да го поливат, но вместо това го смачкаха със своите обувки мартенски.

Сега враговете се смеят и дерат гърла, че ЦСКА пада ранен!

НЕ позволявайте ЦСКА бъде убит!

Не гледайте Фейсбук. Там всеки има какво да каже, но казва ли наистина нещо – и те не знаят!

Не бива да се поддавате на провокацията на част от привържениците на ЦСКА, като дори една част от тях нападнаха и най-великия – ХРИСТО СТОИЧКОВ!

Твърдо зад отбор, ръководство и треньор! Само ЦСКА!

Твърдо зад Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков!”, гласи позицията на феновете.”

Предполага се, че решението на силния човек на “Армията” е заради вълната от критики по негов адрес заради евентуалния трансфер на нападателя Али Соу в Русия.

Вчера една от фенските фракции на “червените” – “Офендърс”, излезе с декларация, в която обвини Ганчев, че гледа само да изкарва пари, а не цели да направи клуба шампион.

Ганчев и Инджов държат по 40% от ЦСКА, а останалите 20% са притежание на Христо Стоичков. Бившият нападател на “Барселона” обаче не участва пряко в издръжката на клуба.

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции