Следва: Красоти от Бъ...

Фен награби Майли Сайръс пред мъжа ѝ (видео)

05 Юни 2019
1 36939

Фен сграбчи Майли Сайръс и се опита да я целуне на метри от мъжа ѝ Лиъм Хемсуърт, съобщава ВВС.

 

 

""

 

 

Вчера Майли Сайръс и съпругът й Лиъм Хемсуърт напускат хотела си в Барселона, когато изведнъж се оказват заобиколени от почитатели на певицата. Докато звездната двойка си пробива път през тълпата, един от феновете на Майли се опитва да погали певицата по косата и някак си успява да я придърпа към себе си, въпреки охраната.

 

 

Съпругът на певицата Лиъм не успява да види случващото се, може би защото върви пред Майли. Тя се дръпва светкавично, застава пред съпруга си и бърза да се качи в паркираната пред хотела кола.
 

 

 

""

 

 

По-късно Майли публикува гневен пост в Twitter, които гласи: „Тя може да носи каквото си иска. Тя може да е девствена. Тя може да спи с 5 различни мъже. Тя може да бъде с нейния мъж. Тя може да бъде със свойта приятелка. Тя може да е гола. Тя НЕ МОЖЕ да бъде сграбчена без нейно позволение!“

 

 

""

 

Феновете не закъсняха със свойте коментари като написаха: „Искаш да си секси, какво друго очакваш?“

 

 

По принцип Майли Сайръс често демонстрира доста близки отношения и предизвикателни контакти със своите почитатели. Виждали сме клипове от нейни концерти, в които тя разкрива неочаквана близост, като позволява на феновете си да я прегръщат, а в някои случаи дори и да я опипват. 

 

 

Източник: ВВС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции