Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Ферибот трябва да достигне до блокираните български туристи на Самотраки тази вечер
Ферибот трябва да достигне до блокираните български туристи на Самотраки тази вечер
Вземи EMBED
Loading the video...
08-14-19
добавено
1847
прегледа

Тази вечер ферибот трябва да достигне до блокираните туристи на Самотраки. Фериботът "Андрос Джет" е отплавал от гръцкия остров Наксос към остров Самотраки днес около обяд и ще пристигне около 22 часа, съобщиха от МВнР, цитирани от "Фокус".

 

 

1500 ТУРИСТИ СА БЛОКИРАНИ НА САМОТРАКИ, ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ГИ ИЗВОЗВАТ ЧАК УТРЕ (ВИДЕО)

 

 

Очаква се фериботът "Андрос Джет", който е с капацитет 600 души и 75 автомобила, да пристигне на пристанище Самотраки в 22.00 часа тази вечер. Той ще натовари пътници и леки автомобили веднага и ще отплава към Александруполис. Ако условията позволяват, фериботът "Андрос Джет" ще направи следващо пътуване до Самотраки веднага.

 

 

 

 

СТОТИЦИ БЪЛГАРИ СА В ОГНЕН КАПАН НА САМОТРАКИ, ФЕРИБОТЪТ СПРЯ

 

 

Днес ще бъдат осъществени от и към острова няколко курса Самотраки-Александруполис с още два кораба. Това са: кораб "Зефирос" - само за пасажери, и кораб "Анакс" - само за автомобили.

 

 

 

 

От Александруполис вече е отплавал и ферибот за доставка на острова на стоки.

 

 

Четвърти ден близо 1500 туристи са блокирани на Самотраки. Заради силния вятър и бурното море през последните дни ферибот не можеше да достигне острова, където почиват и много българи. Как се чувстват нашенците на острова припомняме във видеото. 

 

 

Източник: Фокус