<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56452" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Фики Стораро и DARA ще участват в осмия сезон на „Като две капки вода“

12 Февруари 2020
0 1754

Фики Стораро и Дара ще участват в осмия сезон на „Като две капки вода“. Изпълнителят на поредица поп-фолк хитове Фики пръв анонсира участието си в своя Инстаграм профил, споделяйки голямата изненада с последователите. „Обичам това предаване, защото е най-позитивното риалити в българския ефир. За мен е чест да участвам. Гостувах в студиото, когато Миро правеше моя образ и гледайки го от публиката, още тогава си мислех, каква тръпка и предизвикателство е това. Нямам търпение да започне и да видя какви образи ще ми се паднат!“, разказва Фики, който на 24 февруари ще се преобрази за първи път в шоуто.

 

 

ГОСПОДАР НА ГОДИНАТА ЗА ДЕКЕМВРИ Е ПЕСЕНТА НА ФИКИ IS THIS LOVE

 

 

Фики Стораро и DARA ще участват в осмия сезон на „Като две капки вода“

 

 

ПЕВИЦАТА ДАРА ГОСТУВАНА НА ГАЛА С ПРОВОКАТИВЕН ПОТНИК

 

 

Този сезон и певицата DARA ще приеме предизвикателството да се срещне с образите на някои от най-атрактивните български и световни звезди, съобщава NOVA. “Голямата ми мечта като дете беше да стана актриса, а сега предаването ще ме доближи до нея. Влизам в „Като две капки вода“, защото е едно от малкото места, на които се събират представители на целия музикален шоубизнес, там всички сме заедно и се обичаме, а това е много яко. Готова съм за изненади и се надявам на интересни образи. Имам любими, модерни изпълнители, но нямам нищо против да ми се падне и Азис”, споделя певицата, известна с хитовете “К'во не чу”, “Родена такава”, “Недей“, “Все на мен”, “Darbie” и “Ella Ella”.

 

 

Фики Стораро и DARA ще участват в осмия сезон на „Като две капки вода“

 

 

ОСМИЯТ УЧАСТНИК В НОВИЯ СЕЗОН НА „КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА“ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ОТ ЗРИТЕЛИТЕ (ВИДЕО)

 

 

Тази година „Като две капки вода“ за първи път ще представи девет участника, а първите, които вече са известни са Антоан Петров и Георги Симеонов, които бяха избрани от зрителите след онлайн гласуване. Не пропускайте старта на „Като две капки вода“ на 24 февруари. 

 

 

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции