Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Фризер с пениси и кофа, пълна с човешки глави, откриха разследващи в САЩ (видео и снимки)
Фризер с пениси и кофа, пълна с човешки глави, откриха разследващи в САЩ (видео и снимки)
Вземи EMBED
Loading the video...
07-26-19
добавено
86840
прегледа

ФБР откри кофа, пълна с глави, фризер, пълен с пениси, и всякакви други части на тялото по време на разследване за нелегална продажба на органи, съобщава Ladbible.

 

 

 

 

 

Глава на жена била пришита върху торса на мъж, който след това бил окачен на стената. Това е само част от шокиращите гледки, на които се натъкнали разследващите полицаи. 

 

 

 

 

Имало и ценовата листа на престъпния канал за трафик на органи, която включвала цяло тяло на момиче, без рамене и глава за $ 2,900.

 

 

Много от близките на починалите, чийто части са открити, смятали, че телата на техните близки са били дарени за научни изследвания, без да осъзнават истината.

 

 

 

 

Семействата на починалите твърдят, че телата на техните близки са били дарени, за да могат да се използват техните органи. Вместо това обаче труповете били разчленявани и продавани на парчета.

 

 

В щата Аризона има четири големи фирми, които работят с даряване на органи и има дори една компания, която замразява органи с надеждата да ги съживи.  

 

 

 

 

 

На собственика на такъв център Стивън Гор беше повдигнато обвинение през 2015 г. за незаконно използването на тела на починали. Той също бе обвинен в продажбата на заразени човешки тъкани.

 

 

Делото срещу Гор е насрочено за 21 октомври 2019 г.

 

 

Източник: Ladbible