<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=64271" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Свещеник пръ...

Футболен отбор от Южна Корея се извини, след като използва секс кукли за публика (видео и снимки)

18 Май 2020
0 969

Професионалният футболен отбор от Южна Корея ФК “Сеул” използва секс кукли като заместители на феновете по време на мач през уикенда. От тима се извиниха, след като новината взриви социалните мрежи, пише Guardian.

Оттам обясниха, че са искали да използват манекени, които да компенсират липсата на привърженици на терена заради пандемията с Covid-19. По техните думи обаче секс кукли са били поръчани по невнимание след “недоразумение” с доставчика.

Тимът е от K-League. По-рано този месец тя стана първата голяма футболна лига, която проведе мачове от началото на пандемията.

Опитът на ФК “Сеул” да внесе нотка на реализъм в неделния си мач определено не беше увенчан с успех. След като бяха публикувани снимки от събитието, мнозина забелязаха, че „манекените“ всъщност са секс кукли.

Снимките, направени на почти празния стадион, показват около 10 кукли, разположени сред седалките. Някои от тях дори държат плакати.

Ръководството на футболния отбор заяви по-късно, че се е консултирало с доставчика и е получило уверения, че куклите не са предназначени за сексуална употреба. Оттам увериха, че такъв гаф няма да се повтори.

Източник: Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции