Следва: Затвориха Бо...

Футболист от Висшата лига, облечен като снежен човек, разби Ламборгинито си в кофа за боклук (видео и снимки)

27 Декември 2019
0 12045

Звездата на английския Уест Хям Михаил Антонио разби скъпия си автомобил "Lamborghini Huracan" в боклукчийската кофа в двора на семейство от Южен Лондон, Великобритания навръх Коледа, съобщава The Mirror.
 

 

ХЪРВАТСКИ ФУТБОЛИСТ РИТНА И УБИ КОКОШКА ПО ВРЕМЕ НА МАЧ, НАКАЗАХА ГО С ЧЕРВЕН КАРТОН (ВИДЕО18+)

 

 

""

20-годишната Киа Росина тъкмо се готвела да поднесе празничната вечеря в 18:30 часа, когато отвън се чул силен трясък. Когато излязла да провери какво се случва, заварила автомобила за 210 000 паунда (482 000 лева) върху контейнера с отпадъци до оградата в двора. 

 

 

""

 

 

СИМУЛАЦИЯ ОТ КЛАСА: ФУТБОЛИСТ ПАДА НА ЗЕМЯТА СЛЕД ПОТУПВАНЕ ПО ГЛАВАТА (ВИДЕО)

 

 

Изнендата била още по-голяма, когато видяла, че зад волана бил 29-годишният футболист, облечен с костюм на снежен човек. 

 

""  ""

 

"Първоначално помислих, че е станала катастрофа. След това с майка ми излязохме, за да видим дали няма пострадал човек. Ударът е бил много силен. Сигурно е карал поне с 90 км/ч.“, разказа Киа Росина.

 

 

„Прегърнах мъжа, тъй като се тревожех за него. Обадих се на полицията и помолих  да дойде линейка и пожарна. Имаше много разлят бензин и колата пушеше. В същото време Михаил Антонио се караше с някакъв човек по телефона и го уверяваше, че е добре“, разказа майката.

101 косъма на земята

 

 

"Не ми казвай, че съм глупав", крещял футболистът по телефона. 

 

 

""

 

 

Лондонската полиция потвърди за инцидента. Само 24 часа по-късно Михаил Антонио игра за Уест Хям при загубата с 1:2 от Кристъл Палас във Висшата лига. Футболната звезда заявил, че ще покрие всички щети по дома и двора на семейството. 

 

 

Източник: The Mirror

Видео: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции