Следва: Димитър Берб...

Футболните фенове излизат на протест срещу БФС

11 Май 2021
1 268

Футболни фенове организират протест на спортната база на БФС в “Бояна” на 21 май от 17:00 ч. Събитието е обявено в социалната мрежа Фейсбук под надслов “Протест за спасение на футбола в България”.

Агенцията по вписванията отряза мераците на Боби Михайлов да се върне начело на БФС

“Българските футболни фенове сме неразделна част от любимата ни игра и даваме своя принос за просперитета на футбола в Родината ни. Затова решихме да действаме! Нямаме никакво намерение да продължаваме да се оплакваме в какво блато се е превърнал любимият ни спорт”, пишат феновете, които ще протестират.

“От повече от седмица медии и свързаните с футбола обясняват как това посмешище БФС трябва да преустанови своята дейност. За жалост обаче не се намери никой, който да поведе движение срещу престъпниците в управлението на футбола в България”, четем още в официалното съобщение на протеста.

Интересното е, че благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов се е отбелязал като имащ интерес към протеста. Това става, след като БФС отсъди служебна победа с 3:0 за ЦСКА-София срещу ЦСКА 1948, макар че във втория отбор има над десет души, заразени с Covid-19.  

*Във видеото припомняме един от многото скандали покрай БФС. Кадрите са от края на 2019 г.

Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции