<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=96297" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тошко Йордан...

Хаджигенов: Интервюто на Петър Илиев ликвидира шанса му (видео)

10 Август 2021
0 2293

“Качества? Какви качества? Арогантна самодостатъчност е качество за изчегъртване на Гешев? Че то това е Гешев. Слагаме ги един до друг, абстрахираме се от визуалната прилика, слушаме ги как говорят и получаваме две страни на една и съща монета”. Така коментира интервюто на Петър Илиев от ИТН в „Здравей, България” по NOVA съпредседателят на “Изправи се БГ! Ние идваме!” Николай Хаджигенов.

Хаджигенов: Интервюто на Петър Илиев ликвидира шанса му (видео)

По думите му Илиев не е човекът, който ще направи каквото и да било. „Той сам ликвидира шанса си. Интервюто му е самостоятелно основание да гласуваме срещу правителството. Защото то показа, че кастингът за политици не е правилният начин. Кастингът за политици всъщност се нарича избори”, посочи той.

Хаджигенов: Интервюто на Петър Илиев ликвидира шанса му (видео)

„ИТН взеха нашите приоритети, на „Демократична България” и социалната част на БСП и ги плеснаха при тях в декларация. В петък половината юристи в НС не си вдигаха телефоните, защото неистово търсеха кандидат за правосъден министър. Причината да гласуваме против, а не просто въздържали се  е механизмът, по който се сглобява това правителство”, категоричен е Хаджигенов.

Най-арогантните моменти от скандалното интервю на Петър Илиев (видео)

По думите му за прословутото изчегъртване, за което говори Слави Трифонов – ИТН нямали идея какво правят. „Друг е въпросът колко им стиска? На тях им стиска да ни се карат от телевизора. Но да направят трудните неща – за това се иска друг тип стискане”.

Източник и видео: NOVA, „Здравей, България”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции