<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88215" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Слави Трифон...

Хаджигенов от “Мутри вън!”: Теоретично може да получим третия мандат и се готвим за това (видео)

27 Април 2021
0 987

„Забавлявам се от идеята, че ние, най-малката група в парламента, ще получим мандат за съставяне на правителство, но теоретично всичко е възможно и ние се готвим за това“, заяви адвокат Николай Хаджигенов от „Изправи се! Мутри вън!“ в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

„Готвим стратегии, говорим с другите парламентарни сили, доколкото ние сме 14 души, въпреки че ние подехме инициативата да говорим с всички, защото има много траншеи, които ги разделят. Последното нещо е името на министър-председателят. Не знам защо политиката се схваща като това кой ще води отпред. Политиката е отборна работа. В противен случай отново получаваме ГЕРБ и Бойко Борисов“, каза депутатът.

“Демокрацията е сложен процес и тя предполага такива обединения по определени програми и политики, но ние не сме свикнали. Този процес иска време”, смята политикът.

Мая Манолова: Бихме взели мандат, но не е нормално да се крият зад гърба на най-малките (видео)

Хаджигенов от &#8220;Мутри вън!&#8221;: Теоретично може да получим третия мандат и се готвим за това (видео)

Адвокат Хаджигенов не крие, че е разочарован от отказа на “Има такъв народ” да състави правителство. Според него зад това решение се крие “страхът от провал”.

“Политиката е като живота, ако не грешиш, не си жив”, каза Хаджигенов, който обаче е категоричен, че в момента “провалът в политиката са ГЕРБ и Бойко Борисов”.

“Не съм в парламента, за да ми харесва коалицията, а за да реализирам целите си като начало на съдебната реформа”, заяви депутатът.

Адвокат Хаджигенов е категоричен, че предложените от него промени не са лобистки.

“Наказателните адвокати имат интерес от неработеща прокуратура и делата да продължават с години”, заяви депутатът и отбеляза, че предложените промени са точно в обратната посока.

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • shadow

    02 Май 2021

    ще ще ама на 35 май ше го получиш. Виж и на 10 юли ако се изложите още и в парламента няма да влезетте май май.

Реакции