Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Хакери откраднаха пари за лечение на момиче в инвалидна количка?
Хакери откраднаха пари за лечение на момиче в инвалидна количка?
gospodari.com
04-23-19
добавено
2283
прегледа

Хакери са източили сметката на Ивелина Димитрова от Русе, която от години събира пари за лечение на тежка гръбначна травма, получена при катастрофа. Това се твърди в съобщение, публикувано във фейсбук групата "Заедно за Ива".

 

С парите от сметката на момичето в PayPal са правени покупки от различни сайтове. Средствата са събрани от продажба на гривни и мартеници, които Ива изработва сама и е трябвало да покрият разходите й за поредния курс по рехабилитация в Павел баня.

 

"Някой е пазарувал в 5 различни сайта за немалки суми. Средства, изкарани от продажбата на гривни и мартеници с които Ива трябваше да замине следващият месец за Павел баня и да покрие личните си разходи, докато е там.


Ива реагира бързо на случващото се и днес ходи до банката в Русе, за да блокира картата си и е пуснала молба за оспорване на транзакциите. От банката са обещали, че ще направят всичко възможно и парите ще бъдат възстановени, но може да минат месеци.

 

От днес Peypal-a на Ива няма да бъде активен, за това Ви молим да не правите преводи към него. А личната сметка е блокирана и докато не мине всичко и парите бъдат върнати няма да се приемат плащания и по нея", гласи съобщението.

 

Източник: Фейсбук група "Заедно за Ива"