<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41105" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 4 часа и 20 мин...

Хакери пуснаха хардкор порно на огромен видео-билборд до магистрала в САЩ (видео)

01 Октомври 2019
0 13779

Джъстин Камо шофирал по магистралата, когато пред очите му се появил огромен билборд със сцена от порно филм. "Почти щях да катастрофирам!", споделя водачът. Той не е единственият възмутен от рекламата. Стотици шофьори, които пътували по магистрала 75 в американския щат Мичиган, били посрещнати от хардкор порнографията на пътя, пише The Independent.

 

 

""

 

 

ПОРНОГРАФСКО ВИДЕО ТЕЧЕ ПОНЕ ДВА ЧАСА НА РЕКЛАМЕН ЕКРАН В СПОРТЕН МАГАЗИН (ВИДЕО)

 

 

„Хората започнаха да спират“, каза д-р Камо пред новинарския канал WCSC-TV. "Мисля, че всички правеха едно и също нещо – снимаха". Полицията в град Обърн Хилс заяви, че издирват двама души, заподозрени, че са хакнали системата на видео екраните. Смята се, че младите мъже са препрограмирали билборда, за да пуснат порнографското видео.

 

 

""

 

 

„Популяризирането на порнография на непълнолетни лица чрез разпространение под каквато и да е форма и начин – чрез изображения  и/или видео клипове е нарушение на закона. За това престъпление е предвидено наказание от 90 дни в затвора и глоба в размер на 500 долара“, каза лейтенант Райън Гагън от местната полиция.

 

 

В СГРАДАТА НА БФС ПРЕЗ НОЩТА ГЛЕДАТ ПОРНО (ВИДЕО 18+)

 

 

Вината обаче трудно ще бъде доказана, защото е трудно да се изчисли колко точно непълнолетни пътници са видели видеото, излъчено в 11 часа в събота вечер. Лейтенант Гагън уточни, че са получили много сигнали от граждани за излъчването на филма.

 

 

"Беше тъмно навън, така че екранът светеше наистина ярко. Мислех, че може би е реклама на стриптийз клуб или нещо подобно. Просто го гледах и си казах: „А, уау! Това наистина е порно", коментира друг шофьор Чък Макмахон, станал случаен зрител на филма за възрастни.

 

Само преди няколко дни порнографско видео вървя поне два часа на един от промоционалните екрани в магазин на полулярната спортна марка "Asics"  в Нова Зеландия, преди персоналът да забележи и да го спре. Шокирани минувачи гледаха секс-сцените на голям телевизор на витрината на магазина в центъра на Окланд, след като той е бил хакнат в неделя сутринта.

 

 

 

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции