<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37638" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Намериха жив...

Харви Уайнстийн предложи $44 млн. обезщетение на своите жертви и кредитори (видео и снимки)

25 Май 2019
0 2413

Американският продуцент Харви Уайнстийн, обвинен в изнасилвания и сексуални посегателства, е предложил да изплати 44 милиона долара компенсации на потърпевшите и на кредиторите, които водеха дела с неговата продуцентска компания, съобщава The Associated Press.

 

 

""

 

 

Скандалният кинодеец е предложил 30 милиона долара обезщетение на пострадалите от него жени, на кредиторите, на бившите членове на ръководството и сътрудниците на неговата банкрутирала "Уайнстийн къмпани". Други 14 милиона долара продуцентът може да изплати за съдебна издръжка на помощници и подчинени на Уайнстийн, които са ответници по различни съдебни дела. 

 

 

САЛМА ХАЙЕК ЗА ХАРВИ УЕЙНСТИЙН: ТОЙ Е ЧУДОВИЩЕ, ТОРМОЗЕШЕ МЕ С ГОДИНИ (ВИДЕО)

 

 

Предложението за обезщетения не отменя съдебния процес срещу продуцента, който ще започне през месец юни и ще протече при закрити за пресата врати. На заседанието съдът ще трябва да разгледа въпроса дали да бъдат изслушани и показанията на потърпевши жени, които досега не са подавали искове срещу Уайнстийн.

 

 

""

 

 

ПИТЪР ДЖАКСЪН СЪС СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ: ХАРВИ УАЙНСТИЙН ОЧЕРНЯШЕ АКТРИСИ (ВИДЕО)

 

 

Миналата есен "Ню Йорк Таймс" разкри, че в течение на 30 години Уайнстийн е подлагал на сексуални посегателства служителки от компанията, в която е работил. Над 80 жени излязоха с обвинения срещу него. Сред тях са актрисите Анджелина Джоли, Гуинет Полтроу и Салма Хайек. 

 

 

АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ И ГУИНЕТ ПОЛТРОУ ОБВИНИХА ПРОДУЦЕНТА ХАРВИ УАЙНСТИЙН В СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ

 

 

Източник: The Associated Press

Видео: TRT World 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции