Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Хари и Меган си построиха дом за 2,4 милиона паунда от данъкоплатеца (видео и снимки)
Хари и Меган си построиха дом за 2,4 милиона паунда от данъкоплатеца (видео и снимки)
Вземи EMBED
Loading the video...
06-25-19
добавено
5920
прегледа

Официалната резиденция на Хари и Мегън „Фрогмейър Котидж“ може и да изглежда като подарък за двойката от кралицата, но всъщност струва 2,4 милиона паунда на данъкоплатеца, пише The Guardian.

 

 

 

 

 

Построена през 18 век, сградата, която е близо до замъка Уиндзор, искала сериозно обновяване и реставрация, за да бъде годна за обитаване от Хари, Мегън и новородения им син Арчи.

 

 

По закон обаче данъкоплатеца плаща за превръщането на петте апартамента в сградата в официално жилище на двойката, напуснала двореца Кенсингтън и създала собствено домакинство.

 

 

 

 

Работата по резиденцията включвала премахване и подмяна на дефектни греди на тавана и пода, модернизиране на отоплителните и електрически системи, инсталация на нов водопровод. Работата продължила шест месеца и приключи малко преди да се роди синът на Мегън и Хари.

 

 

 

 

Източник: The Guardian