<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=54690" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ветеран прип...

Хеликоптерът на Коби Брайънт бил без важна функция за безопасност

29 Януари 2020
0 780

Хеликоптерът на Коби Брайънт нямал система за предупреждение, която да каже на пилота, че се спуска към склон, съобщи служител на Националния съвет за безопасност на транспорта, цитиран от Daily Mail.

 

Дженифър Хоманди потвърди, че машината не е била оборудвана с функцията за безопасност. Експерти отбелязат, че алармената система е задължителен елемент.

 

УСТАНОВИ СЕ ПРИЧИНАТА ЗА КАТАСТРОФАТА НА ХЕЛИКОПТЕРА НА КОБЕ БРАЙЪНТ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Хеликоптерът на Коби Брайънт бил без важна функция за безопасност

 

 

Освен това летателният апарат не бил оборудван със записваща система на данни за полета или запис на глас в пилотската кабина.

 

Кадри от инцидента, направени от близките домове, записали звука на ниско летящия хеликоптер преди катастрофата. Местна жителка твърди, че вертолетът е извършил обратен завой преди удара.

 

 

Хеликоптерът на Коби Брайънт бил без важна функция за безопасност

 

 

Възможно е разследването на катастрофата да отнеме 18 месеца, за да се уточнят всички подробности около ужасната трагедия.

 

ПАУЛУ КОЕЛЮ ИЗТРИ РЪКОПИС НА ДЕТСКА КНИГА, КОЯТО Е ПИСАЛ С КОБИ БРАЙЪНТ

 

От компанията Island Express Helicopters, чиято собственост е хеликоптерът, посочват, че 50-годишният пилот Ара Зобаян имал повече от 10 години опит. Той също бил и инструктор, като имал повече от 8000 часа полетно време и е летял с Брайънт и други известни личности няколко пъти преди това. 

 

Той е бил квалифициран да лети в мъгла.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции