<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89519" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Компания се о...

Хиляди мишки пъплят из товарен контейнер във ферма в Австралия (видео)

19 Май 2021
0 514

Фермерка от Ню Саут Уелс в Австралия се натъкна на напаст от хиляди мишки, превзели един от товарните ѝ контейнери, пише DailyMail.

Сара Пай от Дубо се принудила да изработи импровизиран капан, за да се справи с пълчищата гризачи, буквално превзели един от товарните ѝ контейнери.

Във видео, публикувано във Facebook и предизвикващо стомашни спазми с гледката си, се вижда как наклонена рампа отвежда колонията гризачи в нещо като леген с неизвестна течност, от който гадинките не могат вече да се измъкнат и където навярно намират смъртта си.

В друго видео пък виждаме невъобразимото: котка, върху чиято глава кротко лежи мишка в предсмъртна фаза.

Фермерите от централните части на Ню Саут Уелс говорят за “чума” и са принудени да се въоръжават с какви ли не импровизирани средства за изтребването на пълчищата мишки и плъхове. Контейнери за смет пред домовете на хората вече преливат от труповете им.

От редица магазини в областта съобщават за изчерпани количества от мишите капани вследствие на “чумата”. Фермерите се оплакват и от катастрофални загуби във фураж и зърнени храни заради набезите на гризачите.

Източник: DailyMail

Видео: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции