<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=97496" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: FDA окончателн...

Хиляди перничани щурмуваха през нощта хипермаркет заради обявени промоции (видео и снимки)

25 Август 2021
0 9166

Хиляди перничани щурмуваха през нощта на 24 срещу 25 август магазините от веригата “Кауфланд” в миньорския град заради обявени промоции “по всеки джоб”.

Публикации във Facebook твърдят, че пазарните маниаци излизали от магазина натоварени предимно с тоалетна хартия, което припомни на мнозина ситуацията от първото затваряне заради Covid-19 от пролетта на 2020 година.

Хиляди перничани щурмуваха през нощта  хипермаркет заради обявени промоции (видео и снимки)
Снимка: FB/Забелязано в Благоевград

Мнозина потребители в социалните мрежи бяха възмутени от това струпване на хора пред прага на четвърта вълна от коронавируса и при неспазване на противоепидемичните мерки.

Ден по-рано стана ясно, че Магазините на “Кауфланд” в Перник ще предоставят възможност на жителите на миньорския град за нощно пазаруване с намаления до 70%. Както Pernik News писа, от 22:30 часа на 24 август до 02:30 часа на 25 август посетителите ще имат възможност да се възползват от промоции и цени, “които ще са по всеки джоб”.

Очаква се на 26 август в квартал “Изток” да отвори врати голям супермаркет от конкурентната българска верига “Фантастико”. Не е изключено безпрецедентната акция да е свързана и с това събитие.

Източник: Vihrogon.bg, Pernik News

Видео: FB/Veselin Iliev

Снимки: FB/Забелязано в Благоевград

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции