<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=73620" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Журналист бе...

Хлапе в Русия задигна колата на баща си и катастрофира след гонка с 200 км/ч с полицията (видео и снимки)

16 Септември 2020
0 4841

13-годишен задигна “Toyota”-та на доведения си баща заедно със свои приятели и катастрофира на главен път за Москва след нощна автогонка със служители на реда с 200 км/ч, пише DailyMail.

Видеозапис от инцидента показва как полицейска кола преследва дълго невръстните нарушители, преди да блъснат колата в магистрална мантинела около пет и половина сутринта.

10-годишно момче подкара колата на баща си със 100 км/ч в гонка с полицаи в Русия (видео и снимки)

Ученикът Лев, който бил запален маниак на тема картинг-състезания, откраднал ключовете от “Toyota”-та и взел за компания приятелчетата си Полина, на 12, и Закар, на 13.

Полицаите ги подгонили, след като хлапаците не спрели на контролен пункт край Красногорск.

Най-накрая обаче Лев изгубил контрол над волана на главния път между столицата Москва и Минск в Беларус и нахакал колата на баща си в мантинелата.

Не се уточнява с каква скорост се е движил автомобилът преди самия сблъсък. Вследствие на удара шофьорът е получил множество наранявания, но е успял да побегне от димящите ламарини.

5-годишно момченце бе заловено на магистрала в САЩ да шофира колата на родителите си (видео)

Закар изхвърчал през предното стъкло, но като по чудо не пострадал фатално, докато Полина си счупила едва няколко ребра. И тримата е трябвало след това да бъдат лекувани в болница.

Говорител на руското следствие е посочил, че действията на полицаите при гонката ще бъдат разследвани заради подозрение, че са предизвикали тийнейджъра да ускори още повече автомобила.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции