Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Хлапе изяжда две мухи по време на телевизионно интервю (видео)
Хлапе изяжда две мухи по време на телевизионно интервю (видео)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
02-12-20
добавено
4507
прегледа

Малко момче от Австралия изяде две мухи, докато семейството му дава интервю за местна телевизия, съобщава LadBibble. Хлапето е заедно с майка си, баща си и сестра си. Темата на разговора са обилните валежи в страната, последвали сушави години, както и неколкомесечните пожари, които опустошиха огромни територии.

 

Семейството живее в отдалечен селски район, а целта на журналистите била да разберат как променящите се атмосферни условия влияят върху ежедневието им. Наблюдателен зрител обаче забелязва какви ги върши с езика си хлапето. За секунди момчето успява да лапне две мухи, кацнали една след друга на лявата му буза. След това бързо си връща усмивката за пред камерите.

 

Видеото бе качено в интернет и бързо стана популярно, предизвиквайки множество шеги на гърба на малчугана. Някои потребители пишат, че мухите са богати на протеин. Друг пък пита как мухите могат да избегнат и най-бързите ръце, но не и относително бавния език на момчето. "Според мен това момче е истинска легенда - да запази такова самообладание при живо предаване", гласи един от коментарите.

 

Източник: LadBible