<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=61728" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Хоакин Финикс е имал “пререкания” с Робърт Де Ниро по време на снимките на “Жокера”

14 Април 2020
0 920

Според нови източници, Хоакин Финикс е казал на режисьора Тод Филипс изцяло да отложи груповото четене на сценария преди заснемането, което означавало, че целият актьорски състав на филма не би могъл да премине през обратите на сценария.

„Няма начин да го прочета“, казал носителя на „Оскар“.

Въпреки това, Де Ниро се е противопоставил на желанията на Финикс и е казал на Филипс, че Хоакин е актьор и трябва да бъде там.

Хоакин Финикс е имал “пререкания&#8221; с Робърт Де Ниро по време на снимките на &#8220;Жокера&#8221;

“Бих искал да разбера как ще се развие филмът, затова просто всички ще влезем в една стая и ще прочетем сценария”, казал Де Ниро.

Самият Финикс смята, че се представя по-добре, когато е възможно най-спонтанен, а репетирането на репликите противоречи на разбиранията му. Иначе е известно, че той е един от любимите актьори на Де Ниро.

Хоакин Финикс е имал “пререкания&#8221; с Робърт Де Ниро по време на снимките на &#8220;Жокера&#8221;

В крайна сметка прочитът на сценария изглежда не се е отразил на представянето му, тъй като спечели “Оскар” на тазгодишната церемония именно за превъплъщението на Жокера.

Миналата година също бе разкрито, че Финикс си е тръгвал от снимачната площадка когато си реши, което е карало колегите му да се притесняват.

Според други източници, това хаотично поведение е накарало членът на екипа, който отговарял за последователността на филма, да напусне, тъй като е ставало все по-трудно да гарантира, че Финикс изглежда подходящо за дадените сцени.

Източник: Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции