<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90974" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Веганка напр�...

Хоакин Финикс обяви, че няма насила да прави сина си веган

07 Юни 2021
0 229

Награденият с “Оскар” холивудски актьор и борец за защита правата на животните Хоакин Финикс обяви в интервю за TheTimes, че няма да тласка сина си Ривър да става веган.

“Определено се надявам това да стане, но няма да внушавам своите убеждения на детето си. Не мисля, че това е редно”, каза актьорът с “Оскар” заради ролята си в “Жокер”.

Хоакин Финикс обяви, че няма насила да прави сина си веган

“Възнамерявам да го уча за реалността и няма да го индоктринирам с идеята, че Макдоналдс има “щастлива храна”, защото нищо не може да се нарече щастливо в подобно хранене”, каза още Финикс.

Малкият Ривър се роди през миналия септември. Хоакин и майката Рууни Мара избраха името на детето си в памет на починалия брат на звездата, отишъл си от този свят през 1993 година. Хоакин неведнъж е споменавал по-големия си брат в публичните си речи.

„Когато беше на 17, брат ми написа този текст и каза: „бягайте на помощ с любов и мир, а останалото ще последва“, каза той при връчването му на наградата “Оскар” за най-добър актьор. Видеоколажа, в който Асен Блатечки получава “Оскара”-а на Финикс можете да си припомните по-горе. В същата реч звездата от “Жокер” каза:

Асен Блатечки получава “Оскар” вместо Хоакин Финикс (видеоколаж)

Чувстваме се в правото си да осеменяваме изкуствено кравата и след раждането да ѝ взимаме бебето, въпреки несъмнените ѝ викове и цялата мъка. И после взимаме млякото, предназначено за телето ѝ, за да го слагаме в кафето си и да допълваме зърнената си закуска”, каза той тогава в поредна изява на убежденията си.

Хоакин Финикс обяви, че няма насила да прави сина си веган

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции