<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=80238" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В България па...

Холивудският актьор Кристофър Уокън никога не е имал мобилен телефон или компютър, и не е пращал имейл

17 Декември 2020
0 1985

Известният америкианският актьор Кристофър Уокън призна в интервю, че никога през живота си не е притежавала мобилен телефон или пък компютър, тъй като, по думите му, техниката го е “подминала”, пише LadBible.

Холивудският актьор Кристофър Уокън никога не е имал мобилен телефон или компютър, и не е пращал имейл

“Тези неща достигнаха до мен твърде късно, признава 77-годишният артист, роден в Ню Йорк, “и аз така и не се забърках с тях, понеже намирам за странно да се опитвам да правя нещо, с което всяко 10-годишно хлапе се справя по-добре от мен.”

“Освен това”, допълва Уокън, “мобилните телефони и другите тем подобни са като часовниците – все някой има, ако непременно ти потрябва.”

В интервю за “Late Show” Уокън сподели от дома си в Кънектикът за нови си филм “Wild Mountain Thyme”, който излиза през януари следващата година като каза:

“През живота си не бях ходил в Ирландия и не знам дали сте били там, но наистина е толкова красиво. Беше всичко това, което ми обещаваха предварително.”

Филмът е съсредоточен около една своенравна фермерка Розмари Малдун (Емили Блънт), която се влюбва в съседа си Антъни Рейли (Джейми Дорнан).

Потвърждавайки, че никога не е изпращал имейли, не е писал съобщения и не е публикувал в Twitter или друга социална медия, Уолкън допълва:

“Случвало се е много пъти във филм ще ми дадат мобилен телефон, но то е само, за да могат да се свържат с мен, докато траят снимките. И ако искам да го използвам, все ще трябва някой да набере номера заради мен и такива неща.”

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции