Следва: Господарите ...

Хората, които в Боровец се разпореждат с държавна собственост като с бащиния, застават пред Господарите

30 Юни 2016
43 6347

Скъпи приятели, наскоро ви показахме как местните туристически шефове в Рила се разпореждат с държавната собственост като с бащиния. Нека да видим и с какви мотиви неправителствени организации продават държавни имоти.

 

Пред Господарите се явиха председателката на туристическото дружество "Рилски турист" – Самоков, както и адвокатката на дружеството. Втората така и не набра кураж да застане пред камера, а зае ролята на древногръцки хор, който се намесва отвреме-навреме.

 

"Туристческата спалня и бирарията са собственост на "Рилски турист", като част от собствеността е прехвърлена на втори лица", казва Марияна Илиева, председател на туристическото дружеството. Тя обаче не може да каже къде са били актовете за държавна собственост по време на сделката пред нотариус. 

 

"Актовете за държавна собственост изобщо не се обявяват, те не участват в сделката", пък казва древногръцкият хор.

 

Г-жа Илиева твърди, че пари от скандалната сделка не са влизали в дружеството. 

 

След като организацията "Рилски турист" е по-скоро "Рилски юрист", дали не е време да се намеси и "Рилски прокурор"? Надяваме се държавните имоти в Боровец да си останат на държавата, че България и без това е заприличала на разграден двор. Ще следим случая!

 

Вижте още:

 

ГОСПОДАРИТЕ РАЗПЛИТАТ БЕЗОЧЛИВАТА СДЕЛКА С ДЪРЖАВНИ ИМОТИ В БОРОВЕЦ

 

ДЪРЖАВНА ХИЖА СТАНА ЧАСТЕН ХОТЕЛ 

 

ЩЕ ИМА ЛИ ОЩЕ ПОТРОШЕНИ МИЛИОНИ ЗА ХИЖА МУСАЛА?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции