Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Хотели предлагат безплатен престой срещу услуга от клиента
Хотели предлагат безплатен престой срещу услуга от клиента
11-07-19
добавено
1504
прегледа

Над 600 хотела и вилни селища от цял свят ще вземат участие във второто международно издание на събитието наречено Barter Week, пише The Guardian.

 

 

Инициативата ще продължи в периода от 18 до 24 ноември. 

 

 

Туристи от цял свят ще могат да отседнат в регистрираните обекти, но само, ако изпълнят някаква услуга или предоставят определена стока.

 

 

Хотелиерите изготвят списък с желаните услуги, като те варират от това да имате умения в интериорния дизайн, до това да развиете страницата на конкретния хотел в социалните мрежи.

 

 

„Когато разбрахме, че съществува такъв интересен начин на правене на бизнес, накарахме всички обекти от нашата верига да го изпробват за няколко дни“, споделя маркетинг мениджърът Клара Корало.

 

 

Следващият етап на развитие на идеята е създаването на постоянен сайт за размяна, в който собствениците на квартири да предлагат престой по всяко време на годината, а не само в определена седмица. Очаква се това да се случи през 2020 г.

 

 

Източник: The Guardian