<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85767" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Личните лека...

Цари ли хаос с ваксините и анти-ковид мерките? (Коментарът на „Господарите“)

19 Март 2021
0 1216

Скъпи приятели, вече неколкократно ви показахме различни аспекти от организацията по ваксинирането – фризери, опашки, избор на ваксини, но не съвсем. През последните дни тема номер 1 в общественото пространство все по-често се превръща и в ябълка на раздора – не без съдействието на институциите, които объркват със своите решения.

По над 35 хиляди души на ден се заричат да ваксинират от Щаба (Коментарът на “Господарите”)

В „Коментарът на Господарите“ репортерът ни Виктория Симеонова обобщава ситуацията с ваксините и анти-ковид мерките. Оказа се, че България е поръчала най-много ваксини от спорната „АстраЗенека“ и от френската „Санофи“, която още няма разрешение за прилагане. В същото време сме получили 3 пъти по-малко ваксини от Малта, например, защото се оказва, че не сме заявили необходимия брой.

Куца ли ни организацията с ваксините (Коментар на “Господарите”)

Освен с ваксините, се забелязват противоречиви решения и за затварянето на заведения, фитнеси и търговски центрове. След като броят на заразените драстично се повиши, вчера беше взето решение за нов локдаун. Надяваме се в това решение да няма нищо политическо, въпреки наближаващите избори.

Скъпи приятели, независимо дали сме под карантина, без ваксини или без тестове, гласувайте по съвест на 4 април – да не допускаме отново такъв хаос.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции