Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Цацаров иска от ДАНС информация за сметки, инвестиции и имоти на властта в чужбина
Цацаров иска от ДАНС информация за сметки, инвестиции и имоти на властта в чужбина
05-15-19
добавено
327
прегледа

Главният прокурор Сотир Цацаров изиска от председателят на ДАНС цялата налична в агенцията информация (вкючително и от финансовото разузнаване) за банкови сметки, участие в офшорни компании, притежавани недвижими имоти в чужбина и други инвестиции от лица, заемащи висши публични длъжности и недекларирани по съответния ред, съобщава Dir.bg

 

Такава информация се изисква и за имущества, притежавани от лицата, както лично, така и чрез свързани или подставени лица до тях.

 

Това се казва в съобщение от пресцентъра на прокуратуратa. Такава информация се изисква и за имущества, притежавани от лицата, както лично, така и чрез свързани или подставени лица, допълват още от държавното обвинение. Ето и пълният текст на писмото:

 

 

Във връзка с имотните скандали от последния месец Цацаров вече възложи на ГД "Национална полиция" документална проверка за ползването им по предназначение на всички къщи на гости на територията на страната, финансирани по Програма за развитие на селските райони 2007 - 2013 г.

 

Източник: Dir.bg