<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46133" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Цвета Караян...

Цветанов: Явно не съм познавал добре Борисов (видео)

21 Декември 2019
0 9612

Бившият председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се оплака в студиото на Дарик радио, че системно е бил дискредитиран от “хора, които са около и в ГЕРБ”, пише Сега.

 

 

ВЪПРОСИТЕ, НА КОИТО ЦВЕТАНОВ НЕ ОТГОВОРИ

 

 

“Първите опити за моето дискедитиране бяха още през 2010 г. Тогава обявявах имотното си състояние. Това беше практика. Никой обаче не погледна в дълбочина – тези имоти са придобити от 1964 г. до 2008 г. Тогава със съпругата ми си купихме със заем. Другите апартаменти са ми наследство,” коментира Цветанов.

 

 

“Сега никой не се интересува от моите имоти. Сега имам един апартамент, където живея със съпругата ми. Няма смисъл да опровергавам обвиненията. Опитах се да опровергая всичко през 2010 г.“, каза още той.

 

 

На въпроса защо ГЕРБ загуби ключови градове, сред които Русе и Благоевград, Цветанов заяви: „Това са грешните управленски решения, които се вземат в партията, и липсата на диалог“. „Предполагам, че Борисов си е същият. Просто аз не съм го познавал достатъчно добре. Трябва да се търсят каузи, които обединяват институции и политици", добави още Цветанов. 

 

 

 

Източник: Сега

Видео: Дарик

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции