<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=73015" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Директорът н...

Цвета Караянчева: ГЕРБ не се страхува от служебно правителство (видео)

08 Септември 2020
0 1079

ГЕРБ не се страхува от служебно правителство, а приоритет на кабинета в момента е извеждането на България от кризата, вследствие на Covid-19, с минимални щети както за икономиката, така и за здравето на хората. Това отбеляза председателят на парламента Цвета Караянчева пред новоприети членове на партията в Димово, цитирана от bTV.

Тя посочи, че президентът Радев така и не признал успешния начин, по който правителството управлява кризата – нещо, което европейските партньори на ГЕРБ неведнъж изтъквали.

„Нека да се състезаваме пред избирателите с послания и политики. Изборите са състезанието, в което ГЕРБ иска да участва – а не в компроматна война, която нашите опоненти владеят до съвършенство“, заяви Цвета Караянчева.

„Тези паважни политици така и не разбраха, че ГЕРБ е силна защото е при хората“, заяви тя.

Според нея целият гняв и злоба, които президентът излъчва, се отразяват на отношенията между хората, които подкрепят едната или другата страна.

„На един от най-славните за българския дух празници президентът, по Конституция обединител на нацията, за пореден път призова за разединение. Единство категорично не се постига с грубо обругаване на легитимно избрания кабинет, призиви за метеж и с вдигнат юмрук“, заяви още Караянчева.

„Нека който има политически амбиции да си учреди партия и да се яви на избори“, коментира тя.

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции