<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90033" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рапър хвърли ...

Цяло гнездо със змии висна над главите на семейство, след като рухна тавана на къщата им (снимки)

27 Май 2021
0 2828

Младо семейство от Джорджия, САЩ, се натъкна на гнездо със змии между гредите на тавана при рухването му след отказа на хазяина да поеме ремонта, пише DailyMail.

Хари Пуглиеси твърди пред медията, че е уведомил собственика за пробития таван още през февруари – само месец, след като той, съпругата му и 13-годишната доведена дъщеря се настанили в къщата в Лафайет.

И тъй като хазяинът така и не предприел действия по ремонта, оставили го така до момента, в който част от тавана се сринал, разкривайки неподозираните и откровено нежелани обитатели.

Хари се обадил на на “Енимъл контрол”, но оттам заявили, че ще вземат гадинките едва след разрешение от собственика и цикълът отново се завъртял за тричленното семейство.

Семейство намери 50 кожи от змии на тавана в дома си (снимки)

Няколко дни след появата на змиите и след като подобен проблем вече имали с плъхове, хлебарки и пчели, не наемателят, а именно хазяинът връчил на семейство Пуглиеси предизвестие за напускане на имота в срок от една седмица.

Пред медиите собственикът заявил, че Пуглиеси никога не са говорили с него за ремонт на къщата и че той по собствена инициатива е изпратил работник два месеца по-рано.

Семейството обаче каза, че въпросните екипи по поддръжката са поставили само лента, а Хари се е обаждал на хазяина си „20, 30, 40 пъти“, за да му каже, че покривът все още тече.

Плъховите змии са неотровен вид, чийто представители достигат дължина от метър до метър и половина. Те са плашливи влечуги, които се хранят предимно с гризачи.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции