<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46240" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бояджия падн...

Четвърт милион души искат новогодишната заря в Сидни да бъде отменена

29 Декември 2019
0 5742

Новогодишната заря в Сидни, Австралия да бъде отменена, искат пад четвърт милион души. Повече от 250 хиляди са подписали петиция с призив за отказ от новогодишните фойерверки в Сидни, а парите за тях да бъдат похарчени за борба с пожарите, които продължават в страна, предава Daily Mail.

 

 

МЪЖ ОПЕЧЕ СВИНСКО МЕСО В КОЛАТА СИ В НАЙ-ГОРЕЩИЯ ДЕН В АВСТРАЛИЯ

 

 

Около 4 милиона долара ( близо 7 милиона лева) са били похарчени за зарята в Сидния за посрещането на 2019 година. Можете да си припомните бляскавото шоу от миналата година във видеото горе. Фойерверките трябва да бъдат отменени, "защото може да навредят на хората, изложени на достатъчно дим във въздуха".

 

 

""

 

 

Кметът  на Сидни Кловър Мур обаче заяви, че зрелището ще се състои. Тя посочи, че изпитва "дълбоки симпатии" към подписалите петицията, но шоуто е планирано 15 месеца предварително и бюджетът за него вече е похарчен. "Не можем да отменим фойерверките, а дори да можехме от това нямаше да има особена полза", обяви кметът. 

 

 

МЮСЮЛМАНИ ОПЕКОХА 400 НАДЕНИЧКИ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ПОЖАРИТЕ В АВСТРАЛИЯ (СНИМКИ)

 

 

""

 

Жегата в Австралия продължава. Очаква се термометрите в Сидни на 1 януари да достигнат 45 градуса. Продължава да е в сила и предупреждение за риск от нови пожари. 

 

 

""

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции