Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Четири циркови тигъра разкъсаха до смърт дресьора си на репетиция (видео и снимки)
Четири циркови тигъра разкъсаха до смърт дресьора си на репетиция (видео и снимки)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
07-06-19
добавено
125165
прегледа

В четвъртък вечерта в цирк близо до италианския град Бари четири тигъра разкъсаха до смърт дресьора си по време на репетиция за представление, съобщава BBC.

 

ДА ИЗПЛАШИШ ТИГЪР (ВИДЕО)

 

Първо единият се е нахвърлил върху Еторе Вебер, на 61 години, а другите три са го последвали. След това животните са си играли с тялото му в клетката си, докато се намеси екип от цирка и парамедици, съобщава местна медия. По-късно мъжът е починал от раните си. Представлението е трябвало да се състои само час след инцидента. 

 

 

Тигър в клетката на Цирк Орфей. Снимката е от 2015 година.

 

 

Еторе Вебер, който работел в Цирк Орфей, е смятан за един от най-добрите дресьори в Италия. 

 

Местна медия съобщи, че тигрите са изведени от цирка и са преместени в сафари парк. Полицията е започнала разследване какво точно се е случило, за да се раздразнят животните. 

 

Еторе Вебер по време на репетиция с тигрите си. Снимката не е датирана.

 

ТИГЪР НАПАДА МОМИЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ДРЕСИРОВКА

 

В 40 страни има частична или пълна забрана за използване на диви животни в циркове, като 20 от тях са в Европа, в това число и България.

 

 

Източник: BBC