Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Чийзбургер на Макдоналдс стои 25 години без да се развали (видео и снимки)
Чийзбургер на Макдоналдс стои 25 години без да се развали (видео и снимки)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
11-05-19
добавено
25473
прегледа

Двама приятели, закупили чийзбургер на Макдоналдс преди 25 години, показаха ценната антика. Оказа се, че бургерът почти не е мръднал, не е изгнил и не мирише, пише Daily Mail.

 

ПОЛИЦАЙ ЗАНЕСЕ БУРГЕР И КАРТОФКИ НА 5-ГОДИШНО ДЕТЕ, КОЕТО СЕ ОБАДИЛО ПО ПОГРЕШКА НА 911

 

 

 

 

Кейси Дийнна на 39 години и Едуард Нитс на 38 години били тийнейджъри, когато отишли в Макдоналдс и си купили огормно количество бургери. Осъзнавайки, че са закупили твърде много храна, момчетата решили да запазят един бургер за свой приятел, който по това време бил в друга държава. Дийн взел бургера вкъщи, където останал там още доста години.

 

 

ЗАКЛЕТА ВЕГАНКА ОПИТА БУРГЕР И СЛЕД ТОВА СТАНА МЕСАРКА

 

 

 

 

 

Преди пет години Дийн и Нитс създали страница във Facebook  "Може ли този 20 годишен бургер да получи повече харесвания от Кание Уест?".  След толкова години бургерът почти не бил мръднал от първоначалния си вид, не миришел и не бил изгнил, а бил само твърд като камък.

 

 

 

 

Днес "най-старият бургер" продължава да изглежда по същия начин и да трупа световна слава.  

 

 

Източник: Daily Mail