<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75604" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В Китай ще те...

Чистачка пие вода от тоалетната, за да докаже колко добре си върши работата (видео)

14 Октомври 2020
0 1705

Служител по чистотата демонстрира колко добре си е свършила работата като отпива вода от тоалетната в компания в китайската провинция Шандун, пише DailyMail.

Новината стига до нас след публикуването на 32-секундно видео, запечатало случката, което стана вайръл в социалните медии и предизвика разпалени коментари.

В кадрите се вижда как млада жена коленичи до клекалото и пълни пластмасова чашка, от която впоследствие отпива пред погледите на група хора, за които се предполага, че са мениджъри.

Жената отпива от чашката без каквото и да е смущение и после обяснява постъпката си, че по този начин сама се амбицира да работи още по-старателно.

Инфлуенсър, облизал тоалетна чиния заради “коронавирусното предизвикателство” обяви, че е болен от Covid-19 (видео)

В коментарите под публикацията се казва, че постъпката на служителката е меко казано безотговорна, що се отнася до пандемията от коронавируса.

Чистачка пие вода от тоалетната, за да докаже колко добре си върши работата (видео)

Друг потребител пък заявява:

“Защо не поканите и шефовете Ви да се присъединят към експеримента?”

Мнозина се възмущават от вероятността служителката да е била принудена от работодателите си да извърши този унизителен и рискуващ здравето ѝ жест. Като дори това да не е така, коментаторите са на мнение, че началниците не бива да допускат служителят им да постъпва така.

От компанията, озаглавена “Zhong Cheng Fertiliser Technology”, са обявили, че видеото навярно е публикувано от техен клиент, който се е впечатлил от действията на работничката г-жа Лю.

Чистачка пие вода от тоалетната, за да докаже колко добре си върши работата (видео)

Според тях Лю практикува пиенето на вода от тоалетната при подобни случаи в продължение на две години, откакто за първи път е “преодоляла психологическите си бариери”.

“Тя е пример за нас. Действията ѝ доказват, че тя върши работата си на най-високото възможно ниво.”

Източник: DailyMail

Снимки и видео: Weibo

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции