Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Чичковите червеномитковчета: Сънуват индивидуално, спят по двойки
Чичковите червеномитковчета: Сънуват индивидуално, спят по двойки
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
12-20-18
добавено
16997
прегледа

Гледаме интервю на неподражаемия Стратег от Мировяне Димитър Пенев или просто Чичо Митко. Да се прави интервю с него не е лесно. Да се гледа - също.

 

 

А да се разбере - това нещо съвсем друго.

 

 

В конкретния случай Чичо Митко говори за настроенията в националния отбор преди паметния мач с Франция през 1993-та година. 

 

 

И ги реди ей такива: "Нищо не сме сънували, защото те сънуват и в техните отбори, пак ли да сънуват? Индивидуално може да сънуват, но точно, конретно за мача, може да го споделят, защото по двойки спят". Преводач за Чичо Митко още не е открит.

 

 

Затова можем само да се наслаждаваме на начина му на изразяване. И да се учим на мъдрост. Защото той често е истински мъдрец.

 

Като например с репликата: "Забравяме, че това даде обединение на целия български народ, да бъдат единни. След това не знам как си разделиха мозъците". Никой не знае.