Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Човек засне незаконна сеч край язовир "Ястребино" (видео)
Човек засне незаконна сеч край язовир "Ястребино" (видео)
Нередности Вземи EMBED
Loading the video...
07-07-18
добавено
15066
прегледа

Притеснително видео на масова сеч около Ястребино се появи в интернен и предизвика вълна от коментари. Според автора става дума за нарушение на закона и незаконна сеч, която се оправдава с нелогични обяснения.

 

 

Публикуваме текста и видеото без наша редакция:

 

 

"Така.. Четири хиляди и петстотин споделяния на снимките на сечта край язовир Ястребино. Качих и ги и на платформата на БТВ " Аз репортерът"-никаква реакция от медията. Стотици коментари на профила ми под снимките.... От институциите - ни дума, ни вопъл, ни стон. По информация на запознати/ имената им ще оставя в тайна, защото явно фирмата, която сече е със много силен политически гръб-ГЕРБ + ДПС/ , най вероятно заповедта за гола сеч е издадена от шефката на Напоителни системи -Шумен,към чийто регион е и въпросният язовир. 


Мотивът на заповедта е, че язовира " ще се използва и за питейни нужди" и трябва да се осигури периметър на 50 метра от водата. Според запознати, никога този язовир не се е използвал за питейни нужди и в момента не се използва ,нито има такъв проект. 
Оглушително мълчание на институциите и на медиите! Жалко!"