Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Шефове лазиха по пода пред служителите си, след като не постигнаха очакваните продажби (видео)
Шефове лазиха по пода пред служителите си, след като не постигнаха очакваните продажби (видео)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
01-22-20
добавено
1709
прегледа

Шефове и ръководители на отдели в китайска компания групово лазиха по пода пред служителите си на фирмено събитие в знак на разкаяние, че не са постигнали очакваните продажби.

 

 

СЛУЖИТЕЛИ В "COSTA COFEE" СЕ ОПЛАКАХА ОТ НЕЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ НА ТРУД

 

 

Шокиращите кадри от самоунижението бяха споделени в социалните мрежи и вече са гледани над 16 милиона пъти, пише Daily Mail. На кадрите се вижда как мениджърите лазят на четири крака пред очите на подчинените си, ридаейки „Заклевам се“ и „Аз съм отговорен!". Предполага се, че видеото е заснето в провинция Дзилин в североизточен Китай по време на годишно фирмено събитие на ресторантска компания.  

 

 

  

 

 

Според неназован служител във фирмата мениджърите и ръководителите на отдели са били съгласни да бъдат наказани по този начин. "Компанията не е принуждавала никого да пълзи по пода. Те доброволно започнаха да го правят", твърди анонимният източник. Видеото обаче предизвика стотици коментари в социалните мрежи, където ужасени потребители остро критикуваха тази форма на публично унижение и наказание.

 

 

 

 

Това не е първият подпобен случай в Китай. Миналата година служители в компания в Тенчжоу пълязаха по улиците на града насред натоварения трафик като наказание за непостигнати фирмени цели. Шокираните минувачи наблюдаваха как служителите бавно лазят по натоварения път с наведени глави.

 

 

 

 

 

Източник: Daily Mail